Toimitus- ja maksutavat

Ennen klo 14 tehdyt tilaukset jätetään saman päivän aikana kuljetettavaksi, mikäli varastotilanteemme sen sallii.
Posti Express - Jakopaketti liikkeeseen

Posti lupaa, että tilaus on perillä asiakkaalla seuraavan työpäivän aikana klo 16 mennessä niillä alueilla, joilla tämä Postin palvelu on mahdollinen. Posti ei tavoita koko Suomea yhdessä työpäivässä, Postin toimiaikakyselystä voit tarkistaa oman alueesi tavoitettavuuden. 
Mikäli asiakasta ei tavoiteta paikalta liikkeestä, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja tilaus toimitetaan lähimpään postikonttoriin, josta se on noudettavissa seuraavan viikon ajan. Toimitusmuoto EI sisällä soittoa (jakoaika, ovikoodi).

Postipaketti - Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan noudettavaksi lähimmästä Postin toimipisteestä tai automaatista 1-3 työpäivän kuluessa. Saat sähköisen saapumisilmoituksen sähköpostitse.

Matkahuolto Lähellä-paketti - Nouto Matkahuollosta/noutopisteeltä tai pakettiautomaatista

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen, Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit), tai Matkahuollon Pakettiautomaattiin.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika1-3 arkipäivää         Nouto Showroom -myymälästä
Tilaus tehdään verkkokaupassa ja noudetaan liikkeestä arkisin 9-16. Pyrimme keräämään tilauksen saman päivän aikana ja mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisesta, kunhan kaikkia tilaamiasi tuotteita on saman tien varastossa saatavilla. Kun tilauksesi on kerätty, saat ilmoituksen meiltä sähköpostiisi, kun tilaus on meiltä merkattu toimitetuksi eli valmiina noudettavaksi. Verkkokaupassa maksutapoina toimivat Klarna, Verkkomaksu, Luottokortti, PayPal ja Palmikon myöntämä lasku 14 päivän maksuajalla.

Y-tunnuksella voi tehdä tilauksen myös puhelimitse, jolloin tilauksen maksutapa on lasku. Lasku toimitetaan suoraan sähköpostiin samalla, kun tilaus on keräilty. Muut maksutavat ovat käytettävissä toistaiseksi vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

Jos et pääse noutamaan tilaustasi itse, ilmoitathan meille kuka noudon puolestasi hoitaa. Tämä onnistuu joko kirjoittamalla viestikenttään henkilön nimi tai esimerkiksi soittamalla asiakaspalveluun.

Toimituskulut


Posti Express - Jakopaketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 200€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta on 9,90€ (alv. 0%)

Postipaketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 150€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta 6,70€ (alv. 0%)

Matkahuollon Lähellä-paketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 150€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta on 6,70€ (alv. 0%)Kalusteiden ja tilaa vievien tuotteiden rahtikulut veloitetaan todellisten rahtikulujen mukaisesti.
Jälkitoimitukset ilman toimituskuluja. 

Maksutavat

Verkko- ja korttimaksu
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Suomen Verkkomaksulla voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Nordea, Visa, Visa Electron tai MasterCard. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Palmikko toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, Y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puh. 0207 181830

Klarna Maksa myöhemmin
Kun Yrittäjänä valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tilauksen lähettämisestä. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Veloitamme laskutusmaksun 0€. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5€:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuilla, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/ EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Klarnan maksutavat eivät ole opiskelijoille ja työntekijöille saatavilla.

Lasku
Yritysasiakas voi ostaa tuotteet laskulla, jos ostosten loppusumma ylittää 100€+alv. Laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä 3€+alv. Asiakkaan luottotiedot tarkastetaan Asiakastieto.fi-palvelusta ja mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä, Palmikko pidättää itsellään oikeuden olla myöntämättä laskua. Laskutusmahdollisuus avataan ensimmäisen tilauksen jälkeen. Lasku lähetetään asiakkaan tiedoissaan ilmoittamaan sähköpostiin. Maksuaika on 14 vrk. Maksamattomien laskujen maksumuistutuksista perimme käsittelykuluina 10€+alv. per muistutus.

Finvoice eli verkkolasku

Voimme toimittaa laskusi suoraan sinulle suoraan verkkopankkiisi tai laskutusohjelmaasi. Verkkolaskujen vastaanottaminen edellyttää, että yrityksesi taloushallinto-ohjelma tukee verkkolaskutusta, ja että verkkolaskutussopimus on solmittu operaattorin ja pankin kanssa.

Lähetäthän meille verkkolaskusta varten laskutusohjeesi tai verkkolaskutusosoitteesi osoitteeseen asiakaspalvelu@palmikko.fi

Laskutusohjeessa tulee mainita;

-Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus

-Verkkolaskuoperaattori

-operaattorin välitystunnus

-toimitetaanko muistutuslaskusi sinulle suoraan verkkolaskuna vai erikseen paperisena?

Emme myönnä laskua opiskelijoille ja työntekijöille ilman Y-tunnusta.

Lahjakortilla maksettaessa
Koodi ja lahjakortti ovat kertakäyttöisiä eikä lahjakorttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää ainoastaan todistettavasti kampaamo- tai kauneudenhoitoalan oppilas tai ammattilainen. Asiakkaan on varauduttava todistamaan oikeutensa Kampaamotukku Palmikko Oy:ssä  asioimiseen. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa toimituskuluja.

Loading...