Meistä

Miksi valita Palmikko?
 

Miksi useat sadat asiakkaamme asiovat meillä?
Asiakkaamme saa keskittyä työssään olennaiseen kun voi asioida keskitetysti ja edullisesti yhdessä paikassa - Palmikossa.

Alla muutamia meidän valttejamme, joista on todellista hyötyä sinulle. Listan alta löydät vielä tarkemmin jokaisen sinulle ja meille tärkeän asian eroteltuina.

Toimitamme nopeasti. Voit tilata menevämpiä tuotteita toki varastoon, mutta nopeasti syntyviin tarpeisiin meiltä saamme kuljetukseen saman päivän aikana yksittäisetkin tuotteet, jotka loppuvat yllättäen. Voit varmistaa saatavuuden halutessasi olemalla meihin vielä yhteydessä tilauksesi tiimoilta.
Ennen kello 12 tehdyt tilaukset jopa seuraavana päivänä perillä!

Valikoimamme on kattavin. Tunnetuimmat tuotemerkit löytyy kaikki meiltä ja pääsääntöisesti ehjinä kokonaisuuksina, jotta sinun on helpompi asioida ja löytää tuotteet joita olet tottunut käyttämään. Jos sinulla on jokin asia mielessä johon et ole tuotemielessä saanut vielä tähän mennessä vastausta, anna meidän auttaa. Valikoimastamme voimme auttaa sinulle varmasti kokeilemaan mahdollisesti jotain itsellesi vielä tuntematonta tuotetta esimerkiksi, joka vastaa tarpeisiisi. 

Selkeä hinnoittelu on selkeästi asia mitä asiakkaamme arvostavat ja me arvostamme. Hinnat ovat selkeästi esitetty ilman kommervenkkejä ja mikä parasta, sinun hintasi muodostuu todella pienellä keskittämisellä - yhä paremmaksi sinulle. Hinnoittelussamme olennaista on myös se, että meillä et maksa itseäsi kipeäksi jos haluat ostaa vain yhden tuotteen per laatu. Saat sen normaalihinnastomme mukaan samaan hintaan kuin useammankin kappaleen. Molemmissa tapauksissa hinta on joka tapauksessa kilpailukykyisin. Muista tämä kun mietit omaa talouttasi. Älä kerrytä varastoon yhtään sen enempää mitä tarvitset, me teemme varastoinnin puolestasi!

Etuohjelmamme takaa parhaat hinnat jo pienimmälläkin ostojen keskittämisellä reaaliaikaisesti. Saat siis edut käyttöösi heti odottamisen sijaan. Asioimalla Palmikossa takaat siis itsellesi sekä vaivattomuutta sekä hallitset paremmin kulujasi. Etuohjelmamme koostuu viidestä eri tasosta. Ensimmäisellä tasolla on kaikki asiakkaamme, jotka ovat rekisteröityneet ja jo silloin alennuksesi määrätyistä tuotteista on 20%. Pienelläkin keskittämisellä olet huomaamattasi ylemmillä tasoilla. Alennuksesi ovat siis jopa 40%. On helppo valita palkitsevin etuohjelma ja Palmikko!

Rahtivapaita toimituksia eikä pientoimituslisää kiusaksesi. Säännöllisenä asiakkaanamme saat pienetkin toimitukset rahtivapaasti. Alkaen yli 150 € tilauksistasi et maksa rahtia lainkaan! Mikäli tarpeesi ovat ajoittain pienet, maksat toki rahdit, mutta et kiusallisia pientoimituslisiä. Tässä jälleen syitä miksi on taloudellista tilata Palmikosta.

Viimesimpänä muttei missään nimessä vähäisimpänä olemme me itse. Sinua varten. Palvelemme jokainen päivä satoja tyytyväisiä asiakkaita ei pelkästään tuotetoimituksin vaan annamme tietämyksemme ja apumme käyttöösi kun vain rohkenet pyytää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on palveluksessasi niin myymälöissämme, puhelimitse kuin verkossakin. 


Tukeudu meihin - olet sen arvoinen!

Palmikko