Tietosuojaseloste

Kampaamotukku Palmikko Oy on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Kampaamotukku Palmikko Oy
Sorinkatu 3, 33100 Tampere
Y-tunnus: 2453810-4
www.palmikko.fi
asiakaspalvelu@palmikko.fi
puh 020 219 4888

Yhteyshenkilö:
Mikko Leiwo
info@palmikko.fi

Kenen tietoja käsittelemme
- Kampaamotukku Palmikon asiakkaat
- Palmikko.fi verkkokaupan käyttäjät

Tiedot, joita käsittelemme
Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi ilmoittanut, kuten:
- Nimi
- Puhelinnumero
- Y-tunnus
- Sähköpostiosoite
- Ostetut tuotteet
- IP-osoite

Miksi käsittelemme tietojasi
Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi, tuotetakuuasioiden hoitamiseen sekä markkinointiin.

Mistä saamme tiedot
Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietoihin pääsee käsiksi vain Kampaamotukku Palmikko Oy:n yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. Näitä ovat muunmuassa  tekniset toimijat, kuten uutiskirjeohjelma, kassajärjestelmästä sekä kanta-asiakasrekisteristä vastaava yhteistyökumppani.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi
Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen tuotetakuun kannalta.
Markkinointitarkoituksiin henkilötietoja säilytetään 24 kk, jonka jälkeen poistamme tiedot mikäli asiakas ei ole suorittanut ostotoimenpiteitä.

Mitä oikeuksia sinulla on?
- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 
- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.
- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Kampaamotukku Palmikko Oy:n käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Palmikkoon tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.
- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.
- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on peruutuslinkki, josta saat peruutettua uutiskirjeen tilauksen. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 
Jos mielestäsi Kampaamotukku Palmikko käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.
Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme puh. 020 219 4888 tai asiakaspalvelu@palmikko.fi

Kuinka suojaamme tietosi
- Emme säilytä asiakkaiden maksukorttitietoja omissa järjestelmissämme.
- Suojaamme internetyhteydet kassajärjestelmiin ja taustajärjestelmiin HTTPS-yhteydellä
- Käytämme markkinoiden luotettavimpia palomuureja
- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

24.5.2018
Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  /679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Kampaamotukku Palmikon asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.