Toimitus- ja maksutavat

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset jätetään saman päivän aikana kuljetettavaksi.

Posti - Express Business Day - Kotiinkuljetus
Posti lupaa, että tilaus on perillä asiakkaalla seuraavan työpäivän aikana klo 16 mennessä niillä alueilla, joilla tämä Postin palvelu on mahdollinen. Posti ei tavoita koko Suomea yhdessä (1) työpäivässä, Postin toimiaikakyselystä voit tarkistaa oman alueesi tavoitettavuuden.
Mikäli asiakasta ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja tilaus toimitetaan lähimpään postikonttoriin, josta se on noudettavissa seuraavan kahden viikon ajan.

Posti - Economy - Nouto
Paketti toimitetaan noudettavaksi lähimmästä Postin myymälästä 1-3 työpäivän kuluessa. Saat sähköisen saapumisilmoituksen sähköpostitse.

Matkahuolto - Lähipaketti - Nouto Matkahuollosta / lähikaupasta

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Matkahuolto - Jakopaketti - Kotiinkuljetus

Paketti kuljetetaan määränpäähän 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Nouto Tampereen tai Jyväskylän myymälästä
Tilaus tehdään verkkokaupassa ja noudetaan liikkeestä. Kiireellisissä tapauksissa voit jättää viestikenttään viestin myyjille, jotka ottavat sinuun yhteyttä tarvittaessa. Muutoin ilmoitamme kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Toimitusaikamme näissä tapauksissa on yksi vuorokausi. Pyrimme keräämään tilauksen saman päivän aikana, kunhan kaikkia tilaamiasi tuotteita on valitun myymälän varastossa. Kun tilauksesi on kerätty, saat ilmoituksen meiltä sähköpostiisi ja tekstiviestinä.

Jos et pääse noutamaan tilaustasi itse, ilmoitathan meille kuka noudon puolestasi hoitaa. Tämä onnistuu joko kirjoittamalla viestikenttään henkilön nimi tai esimerkiksi soittamalla valittuun myymälään.
 

Toimituskulut
Postin Economy toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 150€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta 6,70€ (alv. 0%). 
Postin Express Business Day -kuljetus toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 200€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta on 9,90€ (alv. 0%).
Matkahuollon Lähi-paketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 150€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta on 6,70€ (alv. 0%)
Matkahuollon Jakopaketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 200€ (alv. 0%), muutoin toimitushinta on 9,90€ (alv. 0%)

Kalusteiden ja tilaa vievien tuotteiden rahtikulut veloitetaan todellisten rahtikulujen mukaisesti.
Jälkitoimitukset ilman toimituskuluja. 
 

Maksutavat
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Suomen Verkkomaksulla voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Nordea, Visa, Visa Electron tai MasterCard. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Palmikko.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Yritysasiakas voi ostaa tuotteet laskulla, jos ostosten loppusumma ylittää 100€ + alv. Laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä 3€ + alv. Asiakkaan luottotiedot tarkastetaan Asiakastieto.fi-palvelusta ja mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä, Palmikko pidättää itsellään oikeuden olla myöntämättä laskua. Lasku lähetetään asiakkaan tiedoissaan ilmoittamaan sähköpostiin. Maksuaika on 14 vrk. Maksamattomien laskujen maksumuistutuksista perimme käsittelykuluina 10 € + alv per muistutus. Emme myönnä laskua opiskelijoille ja työntekijöille ilman y-tunnusta.

Lahjakortilla maksettaessa:
Koodi ja lahjakortti ovat kertakäyttöisiä eikä lahjakorttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää ainoastaan todistettavasti kampaamo- tai kauneudenhoitoalan oppilas tai ammattilainen. Asiakkaan on varauduttava todistamaan oikeutensa Kampaamotukku Palmikko Oy:ssä  asioimiseen. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa toimituskuluja.