Tuotemerkit
Balmain

Balmain

 Maailma muuttuu myös kampaamoalalla. Kampaamoiden palvelutarjonnasta löytyvät niin värjäykset, leikkaukset, permanentit kuin kampauksetkin, mutta kuitenkin useat naiset kohtaavat haasteita muotoillessaan omia hiuksia päivittäin, olivat hiukset sitten liian hennot, ohuet tai lyhyet.

Balmain Hair on kehittänyt ideologian, joka ratkaisee jokapäiväiset hiuspulmamme. Kauniit, pitkät ja tuuheat hiukset ovat olleet liian monille vain unelmaa. Mutta, nyt meillä jokaisella on mahdollisuus saada unelmiemme hiukset, kiitos Balmain Hair+.

Balmain -tuotebrändi sisältää huippulaadukkaat hiustenpidennystuotteet ja -tarvikkeet erilaisiin pidennys-, raidoitus- ja tuuhennustekniikoihin. Korkealuokkaisia Balmain Hair+ -hiustuotteita myydään jo yli 50 maassa ympäri maailman.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Fake Bake

Fake Bake

 FAKE BAKE on rusketusalalla muodostunut jo käsitteeksi. Maailman suurimpana ainoastaan rusketustuotteisiin keskittyvänä brändinä yli 25 vuoden kokemuksella ei ole ihme, että Fake Bake on julkisuuden henkilöiden, kauneustoimittajien ja kauneusalan ammattilaisten valinta ympäri maailman. Ylelliset koostumuksemme on luotu omassa laboratoriossamme ja ne sisältävät laadukkaimpia mahdollisia raaka-aineita. Emme käytä lainkaan keinotekoisia säilöntöaineita kuten parabeenejä. Kliiniset testit osoittavat tuotteemme turvallisiksi käyttää.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Goldwell

Goldwell

 We think stylist- Goldwell tarjoaa yli 50 vuoden kokemuksella vain kampaamoliikkeisiin suunnattuja laadukkaita väri- ja teknisiä tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jaguar

Jaguar

Jaguarin sakset on tuotettu tarkoin kriteerein; korkealaatuinen ruostumaton teräs, ergonominen muotoilu, sormitukien istuvuus ja saksien terävyys. Kaikki tämä takaa, että saksia on mahdollisemman mukava käyttää jokapäiväisessä työskentelyssä.

Sakset tuotetaan huipputeknisillä tietokoneohjelmoiduilla koneilla, mutta asiantuntijoiden manuaalinen työ ja valvonta on välttämätöntä. Jokaiselle sakselle tehdään yli 120 eri työtapaa mukaanlukien useita laaduntarkastuksia. 120 henkilön tehdas tuottaa yli 2500 saksea päivässä.

Jaguar työskentelee intensiivisesti luodakseen kampaajille innovaatioita saksista. Tehdas valmistaa myös laadukkaita kampoja ja harjoja koneiden lisäksi.

Osa saksista on ainoastaan tilausvalikoimassa. Tutustu tarkemmin valikoimaan ja tule testaamaan myymälöihimme saksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


KC Professional

KC Professional

KC Professional -hiustenhoitotuotteita sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin. Palkitut hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjat Four Reasons, Four Reasons Black Edition, No nothing, Color Mask ja Biosystem ovat moderneja ja toimivia sarjoja joiden hinta-laatusuhde on voittamaton. Teknisesti huippulaatuiset tekniset tuotteet ovat luotettavi ja helppokäyttöisiä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »L´anza

L´anza

L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspiraatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden kehitykseen, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Laaja ja ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteissa on hiusta korjaava Healing-teknologia sekä kolminkertaisen UV-suoja, joka suojaa hiuksia kaikkia UV-säteitä vastaan.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Moroccanoil

Moroccanoil

Moroccanoil tarjoaa täydellisen hius- ja vartalotuotteiden valikoiman, ainutlaatuisin tuottein hiustenhoitoon- ja muotoiluun, jokaiselle hiustyypille sekä tarpeelle. Kaikki tuotteet sisältävät ravitsevaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä, brändin tunnusainesosaa. Kaikkein korkealaatuisimpien kauneudenhoitotuotteiden tuottamiseen omistautuneesta Moroccanoilista on kasvanut ikoninen kauneudenhoitobrändi alle vuosikymmenessä.

Tuotteiden sisältämä arganöljy on harvinainen ja arvokas öljy, joka korjataan ja uutetaan arganpuun pähkinöistä. Vuosisatojen ajan Välimeren alueen naiset ovat käyttäneet arganöljyä kauneudenhoidossaan saavuttaakseen eloisan ja terveennäköisen ihon sekä hiukset. Moroccanoil käyttää kaikissa tuotteissaan vain korkealuokkaisinta kylmäpuristettua arganöljyä, jota saadaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


NAK

NAK

 NAK on australialainen hiustenhoitosarja, jonka ovat kehittäneet kokeneet hiusmuotoilun ammattilaiset. Tuotteissa näkyy vahvasti australialainen elämäntapa. NAK inspiroituu ainutlaatuisesta sijainnistaan ja saa vaikutteita aurinkoisesta ympäristöstään, loputtomasta sinisestä taivaastaan, ympäröivistä valtameristä ja majesteettisen kauniista maisemistaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sim

Sim

Johtavana hajusteettomien tuotteiden valmistajana kotimainen Sim Finland Oy on toiminut suunnannäyttäjänä alallaan. Suomalaisena yrityksenä SIM asettaa laatustandardit korkealle jokaisen valmistamansa tuotteen kohdalla. Lopputuloksena syntyvät tuotteet ja ratkaisut ovat hajusteettomia, korkealuokkaisia ja täysin ajan vaatimusten tasalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Wella

Wella

 Wella Professionals yhdistää hiusten värikäsittelyn, hoidon ja muotoilun ennennäkemättömällä tavalla. Jo yli 130 vuotta Wella on ollut kampaajien luovuuden tukena innovatiivisilla palveluilla ja tuotteillaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »