Manic Panic High Voltage suoraväri 118ml

ManicPanicHighVoltagesuoravari118ml_0612600110029_5.jpg
ManicPanicHighVoltagesuoravari118ml_0612600110029_7.jpg
Vegaaninen suoraväri, ei testattu eläimillä.Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta!Voit käyttää Manic Panic- suoravärejä värjäämättömään hiukseen tai tummien sävyjen päälle, jolloin tulos on hillitympi. Vaalenna ...
Vegaaninen suoraväri, ei testattu eläimillä.
Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta!
Voit käyttää Manic Panic- suoravärejä värjäämättömään hiukseen tai tummien sävyjen päälle, jolloin tulos on hillitympi. Vaalenna pohja, mikäli haluat intensiivisen/shokkivärin! Mitä vaaleampi pohja, sen kirkkaampi sävy.
Pastellisävyt saat aikaiseksi, kun sekoitat Manic Panic High Voltage- suoraväriä tippa kerrallaan Manic Panic Pastel-Izer-sekoitesävyn kanssa. (Löydät sen valikoimistamme.)
Manic Panic High Voltage - värit ovat erittäin hellävaraisia, eivätkä kuivata tai rasita hiusta. Manic Panic -suoravärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaanisia eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä.
NÄMÄ SÄVYT LOISTAVAT UV-VALOSSA: Cotton Candy Pink, Electric Tiger Lily, Hot Hot Pink, Siren's Song ja Electric Banana. Virgin Snow-sävy taittaa keltaisuutta ja toimii erinomaisesti vaalennetuissa hiuksissa puhtaan platinanvaalean hiusvärin luomisessa.
Tuotteen toimituskulut
Nouto Tampereelta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 150,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,70 €
Nouto Matkahuollosta 7,90 €
Nouto Postista 6,70 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Postin kotiinkuljetus 9,90 €